EasyToRecruit

EasyToRecruit is een web-based, Software-as-a-Service oplossing voor de ondersteuning van je volledige werving- & selectieproces: van job requisitie tot aanwerving van nieuw vast of tijdelijk personeel.

EasyToRecruit is de one-stop-shop voor alle betrokkenen in het werving-& selectieproces zoals lijnmanagers, recruiters, medewerkers, kandidaten, inhuurkrachten en (uitzend-)bureaus.

Eén centraal systeem voor: externe recruitment, interne mobiliteit, inhuur, herplaatsing en graduate recruitment. En dit alles is in hoge mate aanpasbaar naar de eisen en wensen en de look & feel van jouw organisatie.

stabiel-platform

Stabiel platform

EasyToRecruit is een robuust platform om je recruitment processen te automatiseren, te rationaliseren en uit te voeren, rekening houdend met de bedrijfseigen HR- processen en structuur. Het is het resultaat van jarenlange ontwikkeling met strenge kwaliteitseisen. Het is daarom stabiel, zonder allerlei bugs, en wordt gecertificeerd gehost in een moderne en veilige omgeving.

Ondersteuning aanwervingen

Het biedt ondersteuning voor interne en externe aanwerving, spontane sollicitaties, stagiairs, jobstudenten, … en je beschikt over een waardevolle werfreserve en aangelegde talent pools.

aanwerving
jobboard-posting

Jobposting

Je post naadloos naar je eigen website en andere kanalen, beschikt over krachtige rapportering om je hele recruitment proces op te volgen en bij te sturen.

Tijdwinst

Je behaalt en grote tijdswinst door hergebruik van je kandidatendatabase en verregaande automatisatie van workflow en e mail-communicatie via een krachtige template-engine.

tijdwinst

We bieden bovenop een gepersonaliseerde end-to-end begeleiding voor een vlotte start ook een permanentie via helpdesk voor ondersteuning na Go-Live.

Heb je toch nog andere noden of mis je een functionaliteit die nog niet in het basispakket zit? Bekijk dan zeker onze optionele modules die EasyToRecruit verder kunnen uitbreiden om te passen op jouw specifieke werkwijze!