Totaaloplossing voor je e-HR recruitment

Naast ons rijk standaardaanbod met EasyToRecruit en de optionele modulaire uitbreidingen, zorgen we graag voor een totaaloplossing. Je kan bij HR-Technologies dan ook terecht voor een waaier aan aanvullende diensten om je e-recruitment project tot een compleet succes te maken.

consultancy-op-maat

Consultancy op maat

Heb je specifieke wensen of noden? Weet je niet hoe je een bepaald aspect in je e-recruitment aanpakt? Dan kunnen we je helpen met consultancy op maat van je project. We steunen op meer dan 20 jaar ervaring in e-recruitment bij organisaties van alle groottes en binnen alle sectoren. We kennen de knepen van het vak om quick wins of zeer diepgaande oplossingen uit te tekenen. Samen met jou bekijken we graag de noden, het beschikbaar budget en de timing om tot een goede oplossing te komen.

Datamigratieproject

Wil je graag starten met EasyToRecruit, maar kom je over van een ander ATS? Heb je een verzameling losse bestanden, e-mails of lijstjes met gegevens van kandidaten? We bekijken dan graag samen met jou in een efficiënte en no-nonsense aanpak wat de mogelijkheden zijn om in een datamigratieproject die gegevens te recupereren.

datamigratie
integratie

Integratie

Mogelijks wil je binnen EasyToRecruit gebruik maken van je eigen nomenclaturen of datastructuren. Misschien heb je een organigram dat in EasyToRecruit beschikbaar moet zijn, of wil je je jobomschrijvingen voeden met je eigen competentiemodel? Of heb je voor een eigen intern rapporteringssysteem een specifieke feed van gegevens uit EasyToRecruit nodig? We kijken graag samen hoe we hierrond een integratie kunnen doen. We spreken formaat, drager en frequentie af, en zorgen dat deze data zowel in of uit EasyToRecruit komen op een betrouwbare manier.

Project management

Soms vraagt een bepaald project of een specifieke integratie een goede orchestratie. Meerdere partijen moeten naadloos met elkaar koppelen en kunnen samenwerken. Een tijdslijn moet gehandhaafd worden. Ook hier spelen we graag onze rol en bieden we project management op maat aan: we definiëren alle stakeholders in het project en zetten een werkomgeving op. We zorgen voor een duidelijke tijdslijn en deliverables, en laten iedereen met elkaar communiceren zodat alles mooi op elkaar aansluit.

project-management

Ontdek hoe we van jouw e-recruitment een succes maken!

We komen je vrijblijvend graag meer vertellen en een demo van EasyToRecruit geven.