Bouw EasyToRecruit modulair op met feature-modules die aansluiten bij jouw noden

EasyToRecruit/Professional is het applicant tracking systeem van HR-Technologies in een Software-as-a-Service (SaaS) aanbod. Vanuit die optiek delen alle klanten dezelfde applicatiecode met elk een eigen database.

Om onderscheid en nuances in de functionaliteiten aan te brengen, is EasyToRecruit modulair opgebouwd. De toepassing kan aansluitend op de noden van jouw bedrijf met verschillende feature-modules aangevuld worden.

De belangrijkste modules waarmee je EasyToRecruit kan uitbreiden zijn:

jobboard-posting-small

Jobboard posting

Post rechtstreeks vanuit EasyToRecruit jouw vacatures wereldwijd door. We ondersteunen VDAB, LinkedIn, Stepstone, Vacature, jobat, indeed en vele anderen via onze jobmarketing partner Brockmeyer.

supplier-module-small

Supplier module

Laat jouw externe HR-partners toe om zelf potentiële kandidaten toe te voegen aan jouw database! Orkestreer en controleer de samenwerking en rapporteer hierover correct.

jobsite-small

Jobsite & API

Biedt kandidaten een aangename en moderne sollicitatie ervaring aan, of integreer met je bestaande website! We staan je webbouwer met raad en daad bij.

job-approval-small

Job approval

Beheer en traceer gemakkelijk vacature-aanvragen en het bijhorende goedkeuringsproces door een geïntegreerd opmaak- en validatietraject voor vacatures vanuit EasyToRecruit.

rechten-en-rollen-op-maat-small

Hiring Managers

Geef fijnmazige en gepersonaliseerde toegang aan je hiring managers, zodat ze kunnen deelnemen aan je recruitmentproces en op de hoogte blijven van ontwikkelingen.

Multibranding

Werk met meerdere van jouw merken of dochterbedrijven in 1 geïntegreerde database! Alle kandidaten en vacatures worden centraal beheerd, met oog voor de eigenheid per merk of eenheid.