DENYS

"Alles van a tot z efficiënt beheren"

Denys

Denys is een internationaal gerenommeerd bouwbedrijf met roots in Vlaanderen die teruggaan tot 1923. Het bedrijf focust op complexe projecten in drinkwatervoorziening en waterzuivering en op hogedruk-transportleidingen. Denys telt ongeveer 1800 medewerkers en gebruikt sinds 2015 EasyToRecruit voor de online rekrutering. We implementeerden de standaard EasyToRecruit oplossing aangevuld met configuraties op job- en kandidaatsniveau specifiek voor Denys en de bouwsector.

Modules & features:

configuratie op maat, supplier module, rapportering, vacature integratie, VDAB

denys-logo
hiring

Makkelijke toegang voor interim- en selectiekantoren

Via de supplier-module hebben interim- en selectiekantoren makkelijk toegang tot de vacatures waarvoor zij via EasyToRecruit kandidaten mogen voorstellen aan Denys. Om discussie over fees en commissie te vermijden is aan deze module een specifieke ROI-rapportering gekoppeld.

Integratie vacatures in website

In de door The Craft gebouwde website van Denys is door ons EasyToRecruit naadloos geïntegreerd. Naast aantrekkelijk in de huisstijl vormgegeven zijn de vacatures ook doorzoekbaar en wordt de verwerking ervan direct afgehandeld via EasyToRecruit.

VDAB partnerlink

VDAB partnerlink

Omdat het bij Denys niet uitzonderlijk is dat er op momenten meer dan vijftig vacatures tegelijk zijn, is er om het bereik van de vacatures te vergroten in EasyToRecruit een directe link met VDAB voorzien.

Je zoekt een oplossing voor je online recruitment

We komen je vrijblijvend graag meer vertellen en een demo van EasyToRecruit geven.