ETHIAS

Proactief en oplossingsgericht meedenken

Ethias

Opgericht in 1919 bestaat de Belgische verzekeringsgroep Ethias al meer dan honderd jaar. Met meer dan een miljoen verzekerden is het de vierde grootste verzekeraar van België. Na een strenge selectieronde koos Ethias in 2017 voor HR-Technologies en EasyToRecruit.

Modules & features:

security, custom hosting, GDPR, front, employer branding

ethias-logo

Technische audit

Gezien de bedrijfssector ging een grondige technische audit aan de opstart vooraf. In lijn met de vereisten van Ethias is dan voor EasyToRecruit een dedicated hosting opgezet met extra strenge encryptie, logging en audits. Ook is er extra aandacht besteed aan de vereisten van de AVG/GDPR.

Aantrekkelijke responsive jobsite

Naast de volledige recruitmentflow van EasyToRecruit, maakt Ethias ook gebruik van de front-module om los van de corporate website kandidaten een aantrekkelijke (met de mogelijkheid voor beeld en video) en responsive jobsite aan te bieden. Deze jobsite is in lijn met de corporate identity van Ethias uitgewerkt.

supplier-module

Dit zegt Benji van Ethias over het samenwerken met HR-Technologies

“Sinds een aantal jaar kunnen wij, als Ethias zijnde, rekenen op HR-Technologies als trouwe partner. Hun systemen zijn makkelijk en intuïtief te gebruiken, ze vernieuwen regelmatig om mee te zijn met belangrijke trends (bv data). Maar vooral, ze spelen kort op de bal en geven een snelle, duidelijke afterservice waarbij ze met ons meedenken!”

– Benji COMMERS, Talent Manager Ethias

Je zoekt een oplossing voor je online recruitment

We komen je vrijblijvend graag meer vertellen en een demo van EasyToRecruit geven.