Gemeente Zedelgem

"EasyToRecruit is een mooi product voor een goede prijs"

Gemeente Zedelgem

Gemeente Zedelgem is een gemoedelijke, groene gemeente waar vernieuwing heel centraal staat. De nieuwe huisstijl is sinds ruim een jaar ingevoerd en sluit aan op de externe organisatiewaarden. Deze waarden werden mee bepaald door de burgers en hebben betrekking op een gemeente die levendig, sociaal en toegankelijk is. De groene hoofdkleur in de huisstijl staat voor de natuur en het landelijke van Zedelgem. De stijl is ook fris en hip. De gemeente wil als organisatie en werkgever deze stijl en waarden ook aanwenden bij haar personeel.

Modules & features:

Scores, wervingsreserves, kandidatenrangschikking

EasyToRecruit met een twist voor lokale besturen

Het e-recruitment platform voor Gemeente Zedelgem is een standaardpakket maar aangepast aan de specifieke noden van lokale besturen. Doorheen de tool wordt rekening gehouden met specifieke selectieprocedures, selectieverslagen, scores bij proeven, kandidatenrangschikkingen en bijhouden van wervingsreserves en bijhorende termijnen.

Toegang voor juryleden

Er is ook een toegang voorzien voor juryleden die nauw betrokken zijn bij het verwerken van sollicitaties, screenen van kandidaten, afnemen van examens…

Instelbare selectiestappen

Gemeente Zedelgem kan zelf specifieke selectiestappen voor een job instellen. Zo kunnen scores bijgehouden worden per selectiestap binnen een specifieke selectieprocedure. Van hieruit kan ook een kandidatendatabase met wervingsreserve worden bijgehouden.

Beheer van standaard documenten

Voor het PV dat per job wordt opgemaakt, voorziet EasyToRecruit ook in een document beheerssysteem.

Dit zegt Hilde van Gemeente Zedelgem over het werken met EasyToRecruit

EasyToRecruit maakt onze selectieprocedure efficiënter en gemakkelijker. Het levert ons veel tijdswinst op. Als openbaar bestuur hebben we in het selectieproces veel procedurestappen en die kan je in de tool makkelijk en overzichtelijk opvolgen. Kandidaten zijn gegroepeerd per functie en komen niet meer in je mailbox toe. Je kan via het programma ook met kandidaten communiceren. 

EasyToRecruit is een mooi product voor een goede prijs.”

– Hilde Deklerck, dienst personeel
 Gemeente Zedelgem

Je zoekt een oplossing voor je online recruitment

We komen je vrijblijvend graag meer vertellen en een demo van EasyToRecruit geven.