Sciensano

Stapsgewijs gepersonaliseerd

Sciensano

Sinds de coronacrisis is Sciensano bij een groter publiek bekend geworden als het federale onderzoekscentrum voor de volksgezondheid. Ze maken al sinds 2014 gebruik van EasyToRecruit en zijn een klassiek voorbeeld van hoe we de online recruitment tool stapsgewijs hebben aangepast aan de noden en wensen van Sciensano. Recent nog zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Modules & features:

maatwerkconfiguratie, stagebeheer en jobstudenten, vacature integratie, GDPR

sciensano_logo
configuratie-op-maat

Zeer specifiek recruitment process

Dankzij de vele configuratieopties en instellingsmogelijkheden hebben we EasyToRecruit een-op-een kunnen laten aansluiten op het zeer specifiek recruitment process.

Tool voor stagebeheer

Om ook stages en stagiairs efficiënt op te volgen zijn er extra functionaliteiten aan EasyToRecruit toegevoegd waaronder de mogelijkheid om door vacature-specifieke vragen in het sollicitatieformulier een onderscheid te kunnen maken tussen sollicitanten en stagiairs. Aparte views en extra filtermogelijkheden vervolledigen het geheel tot een echte tool voor stagebeheer.

stagebeheer
integratie-jobsite

Integratie vacatures in website

Het Sciensano webteam gebruikt de XML-interface om vacatures vanuit EasyToRecruit zonder veel extra inspanning ook op de website te tonen. De afhandeling van de sollicitatie, inclusief het controleren op dubbele kandidaten en het voldoen aan alle AVG/GDPR-maatregelen worden door EasyToRecruit gegarandeerd.

Je zoekt een oplossing voor je online recruitment

We komen je vrijblijvend graag meer vertellen en een demo van EasyToRecruit geven.