SECUREX

"Open, transparante en vlotte communicatie."

Securex

Securex is met meer dan 1600 medewerkers een internationale speler op het vlak van sociale administratie en HR voor particulieren, starters, zelfstandigen, kmo’s, en grote ondernemingen en telt. Al sinds 2006 gebruikt Securex EasyToRecruit voor online rekrutering. Eerst met een volledig op maat gemaakte versie, vandaag met de standaardtoepassing van EasyToRecruit.

Modules & features:

interne jobsite, jobboard posting, chatbot integratie

securex-logo
interne-jobsite

Interne jobsite

Om ook Securex-medewerkers de interne vacatures te laten raadplegen en er online op te solliciteren bouwden we een mooie interne jobsite. Dit laat Securex toe om de toestroom van kandidaten vanuit verschillende kanalen samen te brengen in een gecentraliseerde kandidatendatabase.

Chatbot

Om een chatbot op de jobsite van Securex te voorzien, is een integratie op maat met EasyRecrue gebouwd . De chatbot stelt de kandidaat enkele gerichte vragen om hem of haar op basis van de antwoorden door te verwijzen naar de geschikte vacatures met rechtstreekse link om te solliciteren. Sollicitaties komen dan automatisch in EasyToRecruit terecht en kunnen verder worden opgevolgd.

chatbot
jobboard-posting

Uitgebreide jobboard posting

Voor het creëren van meer zichtbaarheid en het verhogen van de vindbaarheid van de profielen die Securex nodig heeft, is er vanuit EasyToRecruit de mogelijkheid om vacatures door te posten naar Indeed, Jobat, VDAB en Stepstone.

Dit zegt Eva van Securex over het werken met EasyToRecruit

“HR-Technologies is al heel lang een partner waarmee we open, transparant en vlot kunnen communiceren. Ook als er zaken zijn die technisch complex zijn, volgen de mensen van HR-Technologies dat goed op. Ze denken ook goed mee over verbeteringen zoals de automatisering van jobposting naar Jobteaser en Indeed, dat voordien manueel gebeurde.”

– Eva De Pauw, Talent Specialist, Securex

Je zoekt een oplossing voor je online recruitment

We komen je vrijblijvend graag meer vertellen en een demo van EasyToRecruit geven.