EasyToRecruit levert je nu ook de jobmarketing expertise van Brockmeyer

Brockmeyer, de Nederlandse recruitment innovator en HR-Technologies, provider van de e-recruitment software en ATS EasyToRecruit, slaan de handen in de elkaar! En samen bieden ze een antwoord op de prangende vraag die je jou ongetwijfeld ook al vaak gesteld hebt: wat is het beste kanaal om mijn job op te posten en waar kan ik nu die ene topkandidaat vinden? 

 

Het kost jouw organisatie veel geld en middelen om contracten te tekenen met de verschillende jobboards en het kost je nog meer geld om jouw vacatures te publiceren. En misschien wil je niet altijd op hetzelfde kanaal gaan posten? En misschien wil je je niet binden voor grote aantallen postingcredits in een abonnement? 

EasyToRecruit biedt hiervoor nu een oplossing door een integratie met de jobmarketing experts van Brockmeyer!

Waarom nu juist Brockmeyer?

HR-Technologies ziet een partnership met Brockmeyer als een goede investering in de toekomst. “Wij zoeken voor onze klanten een partner die helpt met de jobmarketing en de zoektocht naar het beste publicatiekanaal voor hun jobs. Daarnaast willen we onze klanten laten genieten van betere prijzen door te posten via EasyToRecruit in combinatie met de services van Brockmeyer.” zegt Hendrik De Backer, CEO van HR-Technologies.

 

Betere kandidaten voor minder geld op korte termijn?

Wil je de dus respons op jouw vacatures verbeteren? Wil je meer en betere kandidaten bereiken en vinden? Dit kan met bredere en meer jobposting. Daarbij zijn via Brockmeyer de klassieke kanalen zoals Jobat, Vacature, Stepstone volledig beschikbaar. Maar nog meer: vele tientallen niche en sectorspecifieke jobboards zijn aanspreekbaar voor het posten van je vacatures. En tenslotte komen social media campagnes via Brockmeyer ook binnen handbereik. 

Brockmeyer koopt in bulk credits aan bij mediapartners, jobboards en andere kanalen en daardoor kunnen zij (én dus ook wij) een hogere efficiëntie aan een lagere prijs aanbieden aan de postende klanten. Dat Brockmeyer daarbij ook nog een geavanceerde Artificial Intelligence engine inzet voor de analyse van de aangeboden vacatures om daarna de best matchende kanalen voor te stellen, is een belangrijk extra pluspunt.

Hoe loopt dit nu concreet?

Eens de verbinding tussen jouw EasyToRecruit en Brockmeyer is gemaakt, maak je de vacature aan via EasyToRecruit. Vanuit het posting controlepaneel, verstuur je de vacature naar Brockmeyer. Zij doen een analyse van de jobinhoud, en je ontvangt vervolgens een overzicht van de voorgestelde kanalen. Je kiest je kanalen in een mandje, en krijgt direct zicht op de mediakost. Bij selectie van meerdere kanalen is zelfs een kortingsmodel voorzien. Bij het bevestigen van de kanalen stuur je de job door naar Brockmeyer. En hup … Binnen de 24 uur staat de job online!

Samen onze klanten helpen

EasyToRecruit kan op deze manier de one-stop-shop zijn voor zijn klanten. Alles vanuit één systeem, alles van EasyToRecruit. Alles via automatische koppelingen die HR-Technologies maar al te graag ondersteunt.

Door dit partnership slaagt HR-Technologies erin het aanbod van Brockmeyer via een API koppeling vlekkeloos te integreren in EasyToRecruit en dus ook in het wervingsproces van elke organisatie. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om vacatures wereldwijd te verdelen via het meest geschikte kanaal.

Hoe dan?

Contacteer ons gerust voor wat meer informatie over deze integratie en partnership en ontdek ook onze mooie korting!

 

Picture of Evy Melkebeke

Evy Melkebeke

Evy Melkebeke is senior project manager bij HR-Technologies, een Gentse provider van de e-recruitment software EasyToRecruit, die als cloudoplossing bedrijven uit alle sectoren optimaal ondersteunt bij rekrutering & selectie en employer branding.

Ook overtuigd dat je een ATS nodig hebt? Neem even contact!

We vertellen je vrijblijvend graag meer bij een demo van EasyToRecruit.