Partners

Wij werken samen met nauwkeurig geselecteerde partners om jou de best mogelijke ervaring te bieden.

Combell/Nucleus

Al jarenlang steunt HR-Technologies voor hosting en databeveiliging op zijn partner Nucleus. Hun “Uptime-as-a-service” credo heeft ons nog nooit in de steek gelaten, en de overname van Nucleus door de Combell Group getuigt enkel van hun hoge kwaliteit.

Gecertifieerd met zowel het 27001:2013 kwaliteitslabel voor databeveiliging als het ISO 27701-certificaat voor GDPR-compliancy, is uw data beheerd door HR-Technologies bij hen in goede handen!

Brockmeyer

Brockmeyer Jobmarketing Experts is dé specialist in het inzetten van de beste mediakanalen voor iedere vacature. Zij brengen jouw vacature bij jouw ideale kandidaat, en dit op basis van slimme algoritmes in een Artificial Intelligence model dat de vacature analyseert om het juiste kanaal te selecteren!

Door een stevig partnership slaagt HR-Technologies erin het aanbod van Brockmeyer via een API-koppeling naadloos te integreren, zodat je jouw vacatures wereldwijd via het meest geschikte kanaal kan verdelen.

Indeed

Het doorposten en delen van vacatures naar het wereldwijde Indeed-netwerk is een inbegrepen dienst in onze EasyToRecruit-toepassing! Dankzij Indeed maak je je vacatures aan miljoenen mensen bekend, dankzij onze nauwe integratie en ons partnership met hen.

geneHRations

HR-Technologies maakt trots deel uit van geneHRations, het netwerk van HR-tech ondernemers dat opportuniteiten omzet naar een rendabele business.

We creëren toegevoegde waarde voor zowel bedrijven als talent door technologie en diensten aan te bieden die (ver)nieuwe(nde) manieren van werken mogelijk maken.

Microsoft

Van bij de oprichting is HR-Technologies blije aangesloten partner in het Microsoft-netwerk. Deze registratie geeft ons toegang tot de nieuwste platformen, kennis en software zodat EasyToRecruit steeds op een moderne leest geschoeid blijft.

VDAB

Voor VDAB is HR-Technologies erkend als waardevol servicebedrijf. Onze stabiele interface levert vacaturedefinities in hoge kwaliteit aan VDAB aan, om overal in Vlaanderen verspreid te kunnen worden, en om EasyToRecruit-klanten mee te kunnen laten profiteren van het aanbod en de inspanningen van VDAB.

Ontdek hoe wij samen met onze partners jouw e-recruitment nog succesvoller kunnen maken!

We komen je vrijblijvend graag meer vertellen en een demo van EasyToRecruit geven.