"Top Employer 2023" AZ Maria Middelares: met EasyToRecruit aan hun zijde

Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje: AZ Maria Middelares mag zich Top Employer 2023 noemen! Deze felbegeerde erkenning markeert niet alleen hun toewijding als werkgever van formaat, maar is ook een bewijs van de uitzonderlijke inspanningen van hun gedreven personeels- en administratieve dienst. 

De “strafste troeven” zoals ze het zelf noemen, omvatten het creëren van een stimulerende werkomgeving voor nieuwe medewerkers, een uitgebreid opleidingsaanbod, het bevorderen van een positieve werkomgeving, het koesteren van  groene ruimtes en welzijn en een diepgaande focus op diversiteit. Maar ook feestjes kunnen niet ontbreken 😉

En ook wij zijn fier op onze klant voor deze prestatie! Alhoewel EasyToRecruit deze titel niet heeft binnengehaald, ondersteunt ons Applicant Tracking System AZ Maria Middelares wel in zijn dagelijkse rekruteringsactiviteiten. Wil je zelf lid worden van de straffe ploeg en topwerkgever? Dan nodigt AZ Maria Middelares je uit om hun  openstaande vacatures te bekijken via hun jobsite jouwjob.be en online te solliciteren. Laat nu net dit de plaats zijn waar EasyToRecruit om de hoek komt loeren 😉

EasyToRecruit aan jouw zijde?

Net zoals voor AZ Maria Middelares kunnen we jou ondersteunen om straffe mensen te vinden:


 • met een op maat gemaakte jobsite, in jouw eigen branding
 • via job alerts om jouw (potentiële) kandidaten op de hoogte te houden van nieuwe vacatures
 • met een online sollicitatieformulier, volledig configureerbaar volgens jouw wensen, maar ook per vacature!
 • volledig GDPR compliant met automatische processen die ervoor zorgen dat jij geen zorgen meer hebt
 • met de mogelijkheid om jouw jobs op de gewenste jobboards te posten en sociale media
 • met een gratis koppeling naar Indeed
 • volledig aanpasbaar naar jouw rekruteringsproces
 • met heel veel releases/updates gebaseerd op jouw feedback
 • met een waslijst aan rapporten die jou inzicht geven in de ROI’s, automatische tracking van kanalen die gebruikt worden, workload, doorlooptijden,….
 • met toegang voor externe partijen zoals leidinggevenden, juryleden, externe rekruterings- en selectiekantoren,…
 • …. en dit alles met jouw eigen persoonlijke Account Manager / aanspreekpunt die jou ondersteunt en een supportteam die snel handelt en helpt!

Yes, I do!

Zeg jij ook JA op alle of enkele punten van bovenstaande lijstje? Laat het ons weten en contacteer ons voor een vrijblijvende op maat gemaakte demo!

Picture of Evy Melkebeke

Evy Melkebeke

Evy Melkebeke is senior project manager bij HR-Technologies, een Gentse provider van de e-recruitment software EasyToRecruit, die als cloudoplossing bedrijven uit alle sectoren optimaal ondersteunt bij rekrutering & selectie en employer branding.