WIT-GELE KRUIS ANTWERPEN

Van standaard naar maatwerk

Wit-Gele Kruis Antwerpen

Als vereniging staat het Wit-Gele Kruis in voor zieken- en gezondheidszorg aan huis, en in België is zij de grootste organisatie voor thuisverpleging. Het Wit-Gele Kruis Antwerpen is sinds 2012 klant bij HR-Technologies. Na een start met de standaardoplossing is er na verloop van tijd een volledig op maat gemaakte versie van EasyToRecruit gerealiseerd.

Modules & features:

integratie jobsite, mobiel sollicitatieformulier, bundeling jobs, hiring manager module

wit-gele kruis antwerpen
integratie-jobsite

Lokale vacatures

Door een integratie met de overkoepelende website van het Wit-Gele Kruis worden de vacatures in de globale website ingelezen maar komen kandidaten voor de regio Antwerpen toch naadloos terecht in de EasyToRecruit van Wit-Gele Kruis Antwerpen. Om de sollicitatie-ervaring persoonlijker te maken worden ook de foto’s van de betrokken recruiters bij vacatures geplaatst.

Gebruiksvriendelijk sollicitatieformulier voor smartphone

Een specifieke detectie stelt vast of een kandidaat met zijn/haar mobiele telefoon de vacatures raadpleegt zodat een op maat gemaakt sollicitatieformulier voor smartphones kandidaten een aangename en gebruiksvriendelijke sollicitatie-ervaring geeft.

supplier-module

Toegang op maat

Voor Hiring Managers, die wel betrokken zijn bij het recruitment, maar niet dagdagelijks enkel aan recruitment doen, is een toegang op maat voorzien. Zij behouden hierdoor focus en winnen tijd, omdat ze enkel de vacatures en sollicitaties kunnen raadplegen, opvolgen of toevoegen waar ze bij betrokken zijn.

Rapportages

Voor het opvolgen van interne KPI’s is een set van specifieke rapporten op maat van Wit-Gele Kruis Antwerpen voorzien.

rapportering

Je zoekt een oplossing voor je online recruitment

We komen je vrijblijvend graag meer vertellen en een demo van EasyToRecruit geven.