EasyToRecruit & de zorg: "Bedankt aan de zorg!"

In het kader van de “Dag van de zorg” willen wij ook graag onze klanten in de zorg eens extra in de verf zetten!

Niet alleen willen we een bedankje sturen voor de zorgen tijdens de Corona crisis of op andere momenten dat we privé beroep hebben gedaan op onze zorginstellingen, maar vooral zijn we ook blij en dankbaar voor de onvoorwaardelijke trouw die vele zorginstellingen in EasyToRecruit stellen. Met sommige van deze zorgbedrijven werken we immers al meerdere jaren samen in een goede vlotte omgang en met veel wederzijds respect.

Sinds de dag dat we onze SaaS versie van ons Applicant Tracking System EasyToRecruit op de markt hebben gebracht, hebben heel wat zorginstellingen voor ons gekozen. In eerste instantie was dit vaak als “friendly clients”, klanten die ons dus geholpen hebben om de tool vorm te geven, maar later en vaker ook als complexe en snel evoluerende organisaties die ons nog steeds helpen de roadmap van EasyToRecruit en zijn functionaliteiten uit te diepen. Wil je weten waar je als zorginstelling ook allemaal mee van kan genieten? Lees dan zeker verder. 

Wil je meer weten over hoe we onze roadmap laten evolueren, lees dan zeker onze blog hierover.

Omdat heel wat zorginstellingen vaak ook dezelfde of gelijkende noden hebben, kunnen wij nu bij wijzigingen en updates in de tool heel wat klanten in één keer bedienen en kunnen we heel goed helpen de zorgspecifieke rekruteringsprocessen beter uit te rollen, op te volgen en ondersteunen. EasyToRecruit is zo ook echt een partner-ATS voor de zorg!

Daarom, een speciale dankjewel aan deze klanten:

Bekijk zeker eens onze cases op onze website en de testimonial van AZ Groeninge of welke oplossing we hebben uitgewerkt voor Wit-Gele Kruis Antwerpen.

Hoe kan EasyToRecruit voor jou zorgen?

Dat er veel redenen zijn om om met een degelijk Applicant Tracking System te werken, beschreven we eerder al in onze blog hierover. EasyToRecruit heeft namelijk veel te bieden, maar vooral een uitgebreide tool gevuld met tonnen HR ervaring en met daarbovenop de beste service en een persoonlijk aanspreekpunt. Onze support staat ook steeds klaar om je verder te helpen!

 

Om even in detail te treden, biedt EasyToRecruit:

 • een SaaS (Software as a Service) aanpasbaar naar de eigen wensen en noden
 • een betaalbare jobsite in eigen look en feel gevuld met testimonials, video’s, foto’s… of een link naar de eigen jobsite
 • een stabiel platform waarin de eigen recruitmentprocessen geautomatiseerd kunnen worden
 • uitgebreide en specifieke rapportering, inclusief berekening van doorlooptijden en return on investment reporting
 • mogelijkheid voor het opbouwen van een wervingsreserve / talentpools maar ook opvangen van stagiairs en stagejobs
 • uitgebreide zoekmogelijkheden
 • jobalerts voor het opvangen van potentiële kandidaten om hen op de hoogte te houden van vacatures
 • diverse postingkanalen om jouw vacatures bekend te maken aan de buitenwereld
 • toegang voor derde partijen, denk maar aan leidinggevenden of externe rekruterings- en selectiekantoren
 • e-contracting met mogelijkheid tot opvangen van contractinformatie (intern en bij de kandicaat) t.e.m. het genereren van een contracttemplate
 • communicatie naar kandidaten of derde partijen, via de tool én gelogd in de historiek
 • volledig GDPR compliant!
 
Maar eigenlijk nog zoveel meer, te veel om hier op te noemen. Wil je graag een demo? Contacteer ons en wij spreken graag af voor een vrijblijvend gesprek en demo.

#wemakeitEasyToRecruit

Picture of Evy Melkebeke

Evy Melkebeke

Evy Melkebeke is senior project manager bij HR-Technologies, een Gentse provider van de e-recruitment software EasyToRecruit, die als cloudoplossing bedrijven uit alle sectoren optimaal ondersteunt bij rekrutering & selectie en employer branding.

We vertellen je vrijblijvend graag meer bij een demo van EasyToRecruit.

Because we make it EasyToRecruit!